NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Beljenje zob

Beljenje zob Diamant

V našem centru uporabljamo več kot 4 različne metode za beljenje zob.

Le kdo si globoko v sebi ne želi Hollywoodskega nasmeha? Sedaj lahko posvetlite vaše zobe že z enim obiskom v naši ordinaciji.

Beljenje zob ni več tabu tema, je sestavni del estetskega zobozdravstva. Prav tako je sedaj tudi cenovno dosegljivo. Uporabljamo vse uveljavljene metode beljenja (kemično beljenje, lasersko beljenje), največ pa belimo z metodo Zoom!, saj imamo tudi najnovejšo lučko WhiteSpeed, ki povprečno posvetli zobe za 8 odtenkov v samo 45 minutah!

Sam poseg je hiter, omogočili pa smo vam tudi ugodno ceno 300 EUR za beljenje z individualno metodo ali pa popoln Zoom! tretma 4x 15 minut 450 EUR. Beljenje je neškodljivo in za najmanj denarja naredi največjo spremembo na vašem nasmehu. Ljudje po beljenju dokazano bolj samozavestno pokažejo lepoto svojega nasmeha!

Beljenje zob z metodo ZOOM!

Beljenje z metodo ZOOM! je zelo prepoznavno zaradi TV šova popolna preobrazba. Začetki metode Zoom! segajo že v leto 1996, in vse do danes ostaja med pacienti najbolj zaželjena. Prvotni lučki Zoom! je sledila Zoom! 2, ki je prinesla boljše rezultate in manj občutljivosti po beljenju. 3. generacija Zoom! Advanced Power je bila revolucionarna. V našem centru pa imamo od januarja 2017 najnovejšo lučko 4. generacije – Zoom! White Speed, ki v povprečju posvetli zobe za 8,5 nians, prav tako pa rezultati ostanejo več let! S to novo lučko lahko reguliramo tudi jakost, da se izobnemo skelenju med samim postopkom.

Pri nas dobite v akciji za 450 EUR popolni ZOOM! tretma, 4x 15 minut, medtem ko vam bodo drugje ponudili samo 2x 15 ali 3x 15 minut. Samo s popolnim tretmajem dobite popoln uspeh!

Beljenje zob preko noči z opornicami

Na podlagi digitalnega scana vaših zob izdelamo 3D modele vašega zobovja in opornice za beljenje zob, ki se odlično prilegajo zobem in imajo pripravljen prostor za belilo. Vanje nanesete belilni gel Opalescence in jih namestite na zobe.
Beljenje traja 7-20 noči do želenega odtenka.

Beljenje zob z laserjem

Lasersko beljenje zob temelji na aktivaciji belila z lasersko svetlobo. Uporabljamo Elexxion zobozdravstveni laser, ki je zaradi 810nm valovne dolžine varen in zanesljiv, saj laserski žarek ne more prodreti do zobnega živca in ga poškodovati.

Sedaj laser poleg zdravljenja parodontoze, dezinfekcije koreninskih kanalov in za male kirurške posege s pridom uporabljamo tudi za beljenje zob. Na koncu posega z laserjem pospešimo še privzem fluoridov za zaščito zoba in zmanjšanje občutjivosti za 15%.

Beljenje zob z Opalescence Boost

Beljenje z gelom Ultradent Opalescence Boost se odlično obnese na močno zabarvanih zobeh in pri raznih zabarvanjih zaradi jemanja tetraciklinov v otroštvu.

Z njim lahko dodatno posvetlimo samo del zoba, kjer je temnejši, tako da dobimo enakomerno svetlost cele površine.

Beljenje odmrlih temnih zob

Zobje v katerih odmre živec so ponavadi temnejše, sivkaste barve. Če zob še ni bil endodontsko zdravljen (zdravljenje koreninskih kanalov), potem je potrebno najprej opraviti ta del, nato pa se v zob vstavi vložek iz natrijevega perborata in vodikovega peroksida. Govorimo o notranjem beljenju. Vložek se menjuje tedensko, ponavadi ga zamenjamo dvakrat.

Cena beljenja odmrlega temnega zoba je 90 EUR.

Nato lahko pobelimo še ostale zobe, če pacient želi svetlejše tudi ostale zdrave zobe.

Podobne storitve

Naročite se na termin!