NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Ortodontski aparati

Ortodontski aparati

Dr. Robič Jure je certificiran ClearSmile Aligner in Invisalign zobozdravnik.


Zakaj zobni aparat?

Tesno stanje zob vodi tudi do kupa problemov s kariesom in vnetimi dlesnimi, ko pa so zobje poravnani, je čiščenje občutno lažje, zato se danes za ortodontski aparat odloča vse več oseb!

V našem centru je na voljo terapija
z Invisalign in ClearSmile ALigner nevidnim aparatom. 

Invisalign nevidni aparat omogoča hitra enostavna zdravljenja ter tudi kompleksno ortodontsko terapijo pri otrokih in odraslih.

Delamo povsem digitalno (ne odtiskujemo odtisnimi materiali), zato je prileganje opornic boljše kot pri klasičnih odtisih.

Vaše zobe z natančnostjo 7 mikronov poskeniramo z intraoralnim skenerjem in 3D modele prek interneta pošljemo v Invisalign center.

Nato zobe virtualno računalniško postavimo v pravilni položaj. V naprej vam lahko pokažemo, kako se bodo zobje premikali iz tedna v teden. Ko potrdite terapijo oz. končni rezultat, naročimo Invisalign nevidni aparat za vas. Čez približno 10 dni dobimo Invisalign opornice.

ClearSmile Aligner je ugodnejši za vmesne stopnje, ko je pri Invisalignu prevelika razlika v ceni med majhnim in večjim paketom. ClearSmile Aligner deluje prav tako hitro in je pri določenih primerih bolj primeren, ker pokrije zobni vrat in zato aplicira bolj kontrolirano silo na zobni vrat. 


Podobne storitve

Naročite se na termin!