NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

O nas

Zakaj izbrati ravno nas?

Zakaj izbrati ravno nas?

Da smo drugačni, boste spoznali že ob vstopu v našo čakalnico. Smo perfekcionisti, težimo k estetiki in popolnosti.
Vse storitve so narejene brez bolečin in vsaj pod 3x povečavo z uporabo lup ali celo pod 36x povečavo z uporabo mikroskopa, zato so kvalitetnejše in bodo držale dlje. Če se zavedamo vsemogočnosti narave, potem nismo nikoli dovolj dobri. V tem pogledu se zobozdravniki tudi razlikujemo; kar je za enega popolno, za drugega ni niti zadovoljivo.
Zobozdravstvo Diamant

Smo zasebna ambulanta brez koncesije

V naših ordinacijah opravljamo nadstandardne in visokokakovostne storitve, ki jih ZZZS žal ne plača.

Da lahko ponudimo našim pacientom največ za relativno ugodno ceno, smo optimizirali naše poslovanje in koncesije za opravljanje zobozdravniških storitev kritih iz socialnega zavarovanja nismo pridobili. Tako prihranimo ogromno administrativnega dela, znižali smo obratovalne stroške na račun cenejše programske opreme, ta čas in denar pa raje posvečamo vam oz. ga vlagamo v izobraževanje našega osebja. Tako naše samoplačniške storitve bistveno ne odstopajo od doplačil, ki jih morate plačati pri zobozdravniku s koncesijo, omogočamo pa pacientom prijazen delovni čas, storitve brez čakalnih dob in upamo si trditi, da tudi bistveno boljšo kvaliteto in vsesplošno zadovoljstvo naših pacientov.

Zakaj izbrati nas?

Enostavno <br> naročanje

Enostavno
naročanje

Naročite se lahko preko aplikacije ali preko telefona 030 20 20 20.

Izkušnje

Izkušnje

Več kot 20.000 pacientov se ne more motiti! Pomagamo Vam lahko z zdravljenjem zob in dlesni, plombami in estetskimi keramičnimi luskami. Delamo vse od enostavnih protez do implantatov in All-on-4 fiksnih zob v enem dnevu.

Vse na enem mestu

Vse na enem mestu

Na enem mestu opravite vse od rentgenskega slikanja do operativnih posegov. Ponavadi načrtujemo daljše termine, da lahko naredimo več stvari. Za preglede, kontrole in vzdrževanja omogočamo tudi termine v poznih popoldanskih urah.
Vrednost glede na <br>ceno

Vrednost glede na
ceno

Z razumnimi cenami in pametnim načrtovanjem lahko čudovit nasmeh in uporabne zobe zagotovimo tudi Vam. Če imate željo, bomo skupaj našli pot!

Naš moto je, da mora biti vsaka protetična rehabilitacija funkcionalna in estetska hkrati.

Storitve brez bolečin po dostopnih cenah želimo po kvaliteti približati specialističnem nivoju. V našem centru delamo po principu vse na enem mestu, tako boste prihranili tudi poti in čas, hkrati pa se je pod isto streho mnogo lažje časovno uskladiti.
Posebej obravnavamo paciente s strahom, sladkorne bolnike, študente in mladostnike. Povezujemo vrhunsko tehnologijo in umetnost. Dober zobozdravnik mora imeti izreden čut za estetiko, šele kombinacija umetnika in perfekcionista, ki pozna vso tehnološko ozadje, vodi do vrhunske kakovosti.
Naš moto je, da mora biti vsaka protetična rehabilitacija funkcionalna in estetska hkrati.

Večino protetičnih del ne odtiskujemo klasično, ampak zobe digitalno poskeniramo v vaših ustih in pošljemo digitalni odtis v zobni laboratorij v Slovenijo ali Nemčijo. Tako ni več neprijetnega okusa in siljenja na bruhanje, protetični izdelki pa se perfektno prilegajo.

Naše poslanstvo opravljamo s strastjo in veseljem. Imamo odlične pogoje za delo, najboljše materiale na tržišču ter pristne medsebojne odnose. Delo v Diamantu je način življenja!
V naših prostorih se boste sprostili tudi vi in skupaj bomo pregnali strah pred zobozdravnikom!
Zobozdravstvo je drago, vendar se vedno prilagodimo pacientovim zmožnostim in poskrbimo, da je sama izvedba in uporabna vrednost, čeprav uporabimo cenejše metode, še vedno brezhibna.
Vsekakor pa so storitve na takšnem nivoju v prestolnici 30%-50% dražje kot pri nas, pri južnih sosedih pa približno enake. Če imate Vi interes po kvalitetni oskrbi, bomo tudi mi našli način, da jo dobite! Pri obsežnih rehabilitacijah se cene iz cenika lahko znižajo tudi do 32%.

Ekipa

/

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

KAJ PRAVIJO NAŠI PACIENTI?

Izjave strank

/

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Zobozdravnik Celje Diamant

TU SMO ZA VAS

Bi želeli posvet z našim strokovnjakom?

Oddajte mnenje

Naročite se na termin!