NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Kaj pa pravijo pacienti o nas?

Kristina

Pozdravljeni,

včeraj sem pri vas bila na storitvi čiščenje zobnega kamna (mali higienski paket). Nad obiskom pri vas sem tako navdušena, da sem si vzela čas, da vam napišem pohvalo.

Sigurno je to najlepši zobozdravstveni center, kar sem jih kdaj obiskala. Naročena sem bila pri Jolandi Hribar, katero res, res posebno pohvalite in ji predajte moje sporočilo. Glede na mojo negativno izkušnjo pri drugem ponudniku, je to bilo res veliko presenečenje. Od tega, kako si je vzela čas, natančnosti, prijaznosti do prijetnega počutja pri samem čiščenju. Glede na to, da moram sedaj res biti še dodatno pozorna pri nadaljni negi svojih zob sem izredno vesela, da si je vzela čas in mi pokazala uporabo medzobih ščetk in pravilnega ščetkanja.

Naročila sem se za nadaljno obravnavo- za invisalign aparat in iskreno upam, da bo šlo vse po planu in da bomo sodelovali skupaj.

Pohvalila bi tudi prijaznost punce, ki me je sprejela na recepciji.

Super ste in kar tako naprej!

Jožef

Zasavje

Zahvaljujem se vam vsem zaposlenim v tej kliniki Diamant s katerimi sem prišel v kontakt ob celotnem času moje terapije. Že ob prijaznem sprejemu na recepciji sem začutil, da sem sprejet kot človek, ki so mi pripravljeni pomagati. V strokovni poseg me je sprejel dr. Luka Tepeš. To je čudovit človek z vso potrebno strokovno usposobljenostjo za ta dela. Ob njemu moram pohvaliti asistentki Iro, ki je sodelovala v prvem delu mojega posega z vso zbranostjo in koncentracijo na to delo in v zaključnem delu mojega posega asistentko Lariso, ki je bila ravno tako zelo prijazna in strokovno koncentrirana na poseg dr. Luke Tepeša. Začutil sem takoj, da vsi med sabo zelo dobro sodelujejo. To je eden ključnih momentov za uspešno terapijo pacientov. Dr. Luka Tepeš in obe asistentki so z mano vzpostavili pravi prijateljski odnos. Na mojo prošnjo, da bi želel, da je od sedaj naprej moj osebni zobozdravnik je z nasmeškom potrdil da. Hvala vam še enkrat. Jože iz Zasavja. Z eno besedo odlično!!!
Veliko uspeha še naprej!!

Andrej,

Sevnica

Naj se vam še po tej poti zahvalim za res hitro in kvalitetno opravljeno storitev. Vrnili ste mi nasmeh na usta. 🙂 Na vašem “vročem stolu” sem se kljub, vsaj zame zahtevnemu posegu, počutil dobro in varno ter imel od prvega dne zaupanje v vas. Vaš pristop je bil strokoven, topel, prijazen, skratka profesionalen. Pohvala tudi sestri Alji!
Z eno besedo odlično!!!
Veliko uspeha še naprej!!

Milan,

Velenje

Pridružujem se mnenju ostalih. Poleg tega imam probleme z injekcijami, ki mi jih je gospod doktor dal na tako nežen način, da sploh ni bilo problema. Pred tem pa me je razvedrila vedno nasmejana Urška, tako da ni bilo problema. Ker sem vodja oddelka, bi ji takoj povečal stimulacijo. Doktor pa je res strokovnjak. Posebej pa bi pohvalil okolje, saj imaš občutek, da si pri prijatelju na obisku in ne v neki ambulanti. Kar tako naprej in 100x hvala za vse, res sem zadovoljen. Priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli težave, to je rešitev vaših problemov…

Bojana,

Slovenska Bistrica

Majhna, siva, urna in dosledna zobna miška ne bo več opravljala svojega dosedanjega dela. Vsaj ne več v mojih ustih; če že, pa s sončnimi očali na nosku, kajti pogled med bele kupčke v njej najljubši votlini, ustni, jo vsakič znova zaslepi; poprej vajene temnih zalivk in zdaj le še svetlečih se in belih nagubanih – a hkrati gladkih – hribčkov, ki so trdno zasidrani na svojih mestih. Lepo jim je in radi se pokažejo tudi zrcalu, da se njih odblesk zadovoljno zasveti naokoli. V Diamantu nastajajo nove pravljice. Pojdite in tudi zase spišite kakšno!

Denis,

Kočevje

Kot prvo bi pohvalil zelo sproščeno vzdušje. Celoten kolektiv ne bi mogel biti bolj naravno-sproščeno naravnan, kar priča o zelo dobrem timskem duhu katerega v celoto povezuje dr. Robič. On opravlja delo s tako lahkoto, kar priča koliko je vešč v svojem poklicu in svoje znanje več kot uspešno predaja na mlajše generacije. Bil sem že na prejšnji lokaciji toda nova lokacija daje še bolj prijateljsko predvsem pa odprto vzdušje, kjer imaš občutek, da si prišel na obisk k prijatelju, seveda če bi imel prijatelj veliko estetskega smisla in kopico idej o novih smernicah na področju zobozdravstva. Vesel sem, da sem se odločil obiskati Diamant, imel ogromen poseg, zelo zadovoljen in kljub razdalji se bom z veseljem vračal v svoj novi pristan.

Hvala Dr. Robič in celotni ekipi.

Andreja,

Koroška

 Zadovoljna sem s storitvijo in prijaznostjo osebja.
Novi prostori so zračni in udobni.

Ajda,

Domžale

Sanjski je dr.Robič! Prisrčna hvala

Ines,

Celje

Priporocam zobozdravstveni center Diamant, kvalitetno in profesionalno ter medicinske sestre so vse zelo prijazne, tako da vse pohvale celotnemu teamu ostanite taksni, sem zelo zadovoljna s storitvijo J.
Lep pozdrav

Gabi,

Maribor

Veliko vsega bi lahko napisala,a nobena beseda,čeprav napisana v superlavitivih ne bi bila dovolj močna,da vsaj priblizno opiše vso hvaležnost,ki jo čutim do dr Robiča in njegove celotne ekipe… Prijaznost,strokovnost in predvsem kar je v tem svetu zlo redkost-SOČUTNOST! Vse je na najvišjem nivoju,a ne igrajo na prestiž,sprejmejo vse,jim omogočijo najlažji in najdostopnejši način ,ki ga v tem trenutkom premore le pestica ljudi! Hvala vam za vse!!!!❤️

Dušan

Zobozdravstveni center Diamant v Celju krasijo odgovorni, strokovni in profesionalni zaposleni. Redko v življenju dobiš točno to, kar si želiš – tu je to nekaj povsem samoumevnega. Pohvalno. Vsem zaposlenim želim mirne in zadovoljne praznike ter vse najboljše v letu, ki prihaja.

Almina

Osebje je zelo profesionalno hkrati pa imajo zelo topel, sproščujoč in prijateljski pristop do strank. Z veseljem delijo nasvete. Ni nobenih čakalnih dob. Ceno pa opraviči kvaliteta, ki je vrhunska . Priporočam.

Danica

Diamanti! Vsi po vrsti. Če nebi bilo tako hitro konc sedenja na stolu,bi lahko kamot zaspala. Kvalitetno,neboleče, domace in prijazno. Brez vsakega strahu na stol;..vsem proporocam.

Roman,

Kranj

V vašo ordinacijo sem vstopil brez zob iz nje pa odšel z najlepšim nasmehom na ustih. Izpolnili ste vsa moja pričakovanja in še več, vrnili ste mi tisto najlepše, nasmeh na obrazu. Ste čudovita mlada ekipa in želim vam še mnogo poslovnih in osebnih uspehov .
Hvala celotni ekipi DIAMANT!

Stjepan,

Celje

Zelo zadovljen super ekipa prijazna in profesionalna bolecina sploh nisem obcutil kdaj so mi zobe odstranili in 8 inplatantov vstavili sanski so

Metka

S terapijo se nisem koncala,vendar sem tako navdusena,da sem se ze sedaj
odlocila,da napisem svoje mnenje. Lahko le priporocam, pri kakrsnihkoli tezavah z zobmi Res enkratno in pohvale vredno. Vsak prevozeni km se se kako izplaca. Hvala vsej ekipi, enkratni ste!

Teja Š

Že nekaj let me je občasno bolel zob levo spodaj in nisem omenjala zobozdravniku, ker sem se bala čiščenja koreninskih kanalov. Ko sem potem prišla iz nekega nastopa v evropski državi, sicer mi itak ni bilo za iti, ampak sem zaradi kariere morala, no, torej tako zelo me je bolel zob, da niti 2 lekadola nista prijela…Odpeljala sem se v Celje v zobozdravstveni center Diamant, kjer je dr. Robič takoj ugotovil, da je zob odmrl zaradi parodontoze. Sedaj imam že implantat in se zahvaljujem dr. Robiču, asistentkam in celi zobozdravstveni ekipi za profesionalno izpeljano delo. Priporočam!

Hernann,

Kronau, Deutschland

Nun ein halbes Jahr nach dem letzten Termin bei Dr. Robic erlaube ich mir eine Bewertung über eine hervorragende Behandlung abzugeben. Ich habe Implantate sowie komplette Prothesen bekommen. In Deutschland war ich Angstpatient, in der Praxis von Dr.Robic hatte ich nur beim ersten Betreten der Praxis Angst beim verlassen Freude auf den nächsten Termin. Zähne ziehen, Imlantate einsetzen Zahnprothesen anfertigen und einsetzen alles ohne Probleme keine Druckstellen kein Nacharbeiten und das alles zu einem Preis von dem man in Deutschland nur träumen kann. Danke für hervorragende Arbeit.

Katja

Tudi jaz obiskujem Zobozdravstve center Diamant lahko rečem samo ČESTITAM!Najboljši ste.Od takrat ko sem prišla k vam,zobozdravniku hodim brez strahu.

Žan

Profesionalno in super opravljeno delo. Prijazno osebje pa je še dodaten plus!

Romana

Odlično osebje, prijazno, strokovno dodelano na najvišji ravni. Zaslužite si več kot 5 zvezdic 😉 Kar tako naprej!

Branka,

Maribor

Imam 63 let in moja največja želja je bila da si uredim bolj kakovostno življenje. Z prijaznim posvetom z dr. Robičem in svetovanju sem se odločila za Allon 4. Poseg je bil neboleč tudi kasneje nobenih bolečin. Sem srečna da imam tako lepe zobe in moj nasmeh je takšen kot je bil včasih.VSE POHVALE dr. ROBIČU IN sestri ALJI.

Petra

Hvala g. Roku Šternu in asistentki Anji…. res sem presrečna, da imam končno zobozdravnika, na katerega se lahko zanesem in mu zaupam.
Všeč mi je prav vse, od naročanja pa vse do vzdušja v ordinaciji. Zelo dobra ekipa ste!

Darko

Kamnik

Pol leta po kompletnem posegu, zgornja in spodnja čeljust, je občutek resnično super. Odnos do stranke, mene, je bil profesionalen in korekten.
Zares priporočam to ordinacijo, ker je dobra ekipa in so zares strokovnjaki.
Naredili so mi cirkon krone in implantate, nimam pripomb. Priporočam vsem .

Andrijana,

Zadobrova

Izredno sem zadovoljna, da sem obiskala Zobozdravstveni center DIAMANT.
Že pri prvem posegu sem spoznala kako strokovna in prijazna ekipa so dr. Jure Robič in sodelavci. Prisrčna hvala!
Priporočam vsem, ki potrebujete zobozdravstvene storitve, da se odločite za DIAMANT.

Robi,

Kranj

Dr. Jure Robič s svojo ekipo dokazuje, da imamo v Sloveniji še vedno zobozdravnike, ki s svojim delom lahko spremenijo življenje na veliko bolje… res lepa hvala Diamantki:-)

Mercedes,

Ljubljana

Ta zobozdravstveni center bi se lahko imenoval kar Disneyland, saj tu vse nemogoče postane mogoče. Poleg vrhunske opreme je osebje dodana vrednost storitev. Je vredno vsakega kilometra poti. Imela sem občutek, da obiskujem spa center.:-) Ampak, res. In, ja, center samih presežkov.:-) 🙂 Na mladih svet stoji. Na teh, v tem centru, zagotovo trdno.

Boris,

Škofljica

Neverjetno topel občutek že ob prvem obisku. Neverjetno prijazno osebje, od zdravnika do sester. Neverjeten občutek za pacienta in vedno nasmejani in prijazni obrazi. Res vam toplo priporočam Diamant, saj v njem res delajo z vami kot z najlepšimi diamanti. Bravo bravo in samo tako naprej.

Simona,

Prebold

Veseli me, da sem Vas našla in z veseljem pridem na obisk kaj popravit. Super ekipa in čudoviti prostori. Priporočam vsem, ki ste imeli do sedaj slabe izkušnje z zobmi in zobozdravniki!

Sandra,

Celje

Nepopisni strah pred zobozdravnikom je v vašiem zobozdravstvenem centru DIAMANT izpuhtel. Hvala celotni ekipi. Z veleljem priporočam tudi drugim. Hvala.

Simona,

Škofja Loka

Res najboljša ekipa. Malokdaj si deležen toliko prijaznosti na enem mestu. Najbolj pa pozdravljam njihovo iskrenost in poštevnost. Obiščite jih, ne bo vam žal.

Dejan,

Zreče

Najboljši zobozdravnik ever. Toplo priporočam vsem.

Nina,

Vrhnika

Čeprav je 100 kilometrov razdalje sem izredno zadovoljna in navdušena, da je lahko kljub bolečini pri zobozdravniku tako prijeten občutek, ko greš od tam. Prijazni, izjemno hitri, vse super.
Priporočam!

Andreja,

Maribor

Hitri, prijazni, ustrežljivi, razumevajoči, … skratka z veseljem se bova še oglasila pri vas, pa čeprav je potrebno računati tudi pot Maribor-Celje.
Dober glas o vas že kroži tudi na našem koncu.

Marija,

Krtina

Edini ste me takoj sprejeli in rešili mojo katastrofo v ustih v neverjetno hitrem času. Hvaležna vam bom do konca življenja!

Suzana,

Celje

Danes sem razmišljala, kak sem vesela in hvaležna, da imam tak fajnega zobozdravnika res, pa še asistentko! Res sta fajn team, hvala!

Rudi,

Proseniško

Vsi hvalijo, kako lepe in naravne zobe ste mi naredili! Sicer pa sem jih takoj vzel za svoje, čisto nič me ne moti ali žuli, vse lahko jem brez problemov.

Janez,

Borovnica

Z novimi zobmi se počutim, kot bi bili moji!

Gašper,

Celje

To je to! Sedaj grem z veseljem k zobozdravniku!

Miha,

Konjice

Končno imam dobrega zobozdravnika!

Aleš,

Celje

Zobje so se pobelili hitreje kot sem pričakoval. Res neverjetno, doktor mi je sčistil tudi ves zobni kamen, res temeljito!

Mojca,

Celje

Počasi se navajam, da se lahko spet nasmejim in pokažem zobe. Izredno zadovoljna, hvala!

Anica,

Žalec

Pri 50-ih se tudi na zobeh pozna starost, imela sem rjavkaste zobe, sedaj po beljenju pa so občutno svetlejši. Nisem želela belih kot WC školjka in dr. Robič je to upošteval!

Srečko,

Vransko

Tako lepe ordinacije in tako dobre ekipe še nisem videl na enem mestu.

Alojz,

Šentjur

Še nikoli si ni noben zobozdravnik vzel toliko časa zame in mi vse razložil ter tudi pokazal na monitorju. Vedno me je bilo strah zobozdravnika, in me je stiskalo, že dva dni prej, zdaj pa grem brez odpora.

Anita,

Žalec

Moram reči, da sem se ob doktorju in sestri počutila zares dobro. Vedno sta nasmejana in sproščena, rada se pohecata, ob njiju sem kar pozabila, da sem pri zobarju

Julijana

Zahvaljujem se celotni ekipi za delo, ki ste ga imeli z menoj. Posebej dr.Robiču za strokovno delo. Sem zelo zadovoljna . Še enkrat hvala vsem.

Kaj pa pravijo pacienti o nas?

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

TU SMO ZA VAS

Bi želeli posvet z našim strokovnjakom?

Oddajte mnenje

Naročite se na termin!