NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Ordinacija Ljubljana

Nahajamo se na novi lokaciji v pritličju Austria Trend Hotela na Dunajski cesti 154 (Ljubljana), tik ob severni ljubljanski obvoznici in nasproti objekta Rotonda.

V pritličju Austria Trend Hotela smo odpri novo ordinacijo v letu 2023 in s tem omogočili našim strankam iz Osrednje Slovenije lažji dostop do naših storitev. Gre za povsem novi dentalni center z 7 zobozdravniškimi stoli in 1 kirurško sobo. Dentalni center je opremljen z najmodernejšo opremo, pri nas lahko opravite vse od rentgenskega slikanja do operativnih posegov.

Naša
ordinacija

/

Sorry, your ID is maybe not correct. And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Kontakt in lokacija

Zobozdravnik Ljubljana

Zobozdravstvo Diamant, implantologija in estetsko zobozdravstvo d.o.o.Poslovna enota Ljubljana Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0001 8303 083
DŠ: 56599587
Matična št.: 8097941000

Kontaktirajte nas

Ordinacija Ljubljana
zobozdravnik Ljubljana lokacija

Kako do nas?

Dentalni center se nahaja v pritličju Austria Trend Hotela. Vstop je možen skozi glavni vhod hotela, Zobozdravstveni center Diamant se nahaja na desni strani zraven restavracije Winners Lounge.


Parkiranje je na voljo v garažni hiši Smelt, ki je pod Austria Trend Hotelom. Parkirna hiša se nahaja med Dunajsko cesto in severno ljubljansko obvoznico (uvoz Ljubljana-Bežigrad). Uvoz in izvoz iz parkirne hiše je vzpostavljen neposredno ob obvoznici. 


Iz parkirne hiše je možen direkten vhod v Zobozdravstveni center Diamant. Za vhod v hotel v garažni hiši sledite oznakam za Austria Trend Hotel.


Prvo uro parkiranja v garažni hiši Smelt WTC vam poravnamo mi. Za prejem kupončka opozorite osebo na recepciji. 

TU SMO ZA VAS

Bi želeli posvet z našim strokovnjakom?

Naročite se na termin!