NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Strah pred zobozdravnikom

Strah pred zobozdravnikom

Skoraj 75% ljudi ima strah pred zobozdravnikom. Nekateri imajo slabe izkušnje iz preteklosti, nekateri pa sploh ne. Pogosto se strah vleče že iz otroštva ali pa iz najstniških let.
V našem centru se vsakodnevno srečujemo s premagovanjem strahu. Cel koncept centra je postavljen tako, da zmanjšujemo vse neprijetne dejavnike, prostori so prijetno opremljeni, da se v njem dobro počutimo vsi, zaposleni in obiskovalci.
Če imate strah pred zobozdravnikom ne stiskajte tega v sebi, povejte nam to takoj, in bomo z vami ravnali še po posebnih protokolih, ki smo jih prevzeli od najbojših specializiranih zobozdravstvenih centrov za paciente s strahom.
Zaposlili bomo vsa vaša čutila, da boste pozabili kje sploh ste.

Prav tako vam ni potrebno biti nerodno in neprijetno, če ste morda “zapustili” skrb za vaše zobe. Pomembno je, da sedaj želite stvari popraviti, in zelo pomembno je, da to naredite zdaj takoj, brez odlašanja. Naročite se, in bomo začeli v najkrajšem možnem času.
Vsak od nas ima kakšno stvar, ki jo odlaga, se je izogiba, kar je razumljivo.
Mi vas ne bomo obsojali!

Delite to novico

Podobne novice

Temen zob

Temen zob

Ko zobje odmrejo potemnijo. Včasih so polnilne paste, s katerimi zapremo koreninski kanal, vsebovala srebro, ki je močno zabarvalo cel

PREBERI VEČ

Naročite se na termin!