Ortodontski aparati


Ortodontski aparati

s skrajšanim časom terapije


Dr. Robič Jure je certificiran Inman Aligner, ClearSmile Aligner in Invisalign zobozdravnik.

Nikoli ni prepozno za ortodontsko zdravljenje, zato so ortodontski aparati s krajšim časom terapije namenjani predvsem odraslim, za estetsko ureditev nasmeha.

Tesno stanje zob vodi tudi do kupa problemov s kariesom in vnetimi dlesnimi, ko pa so zobje poravnani, je čiščenje občutno lažje, zato se danes za ortodontski aparat odloča vse več štirideset ali petdesetletnikov!

Prozorni fiksni aparati 6month smiles z belimi žičkami poravnajo zobe v 6-10 mesecih. Primere zdravljenj si lahko pogledate tukaj in tukaj.

S snemnimi aparati Inman Aligner z Ni-Titanovimi vzmetmi lahko sprednje zobe varno poravnamo v neverjetno hitrem času (3-6 mesecev).
Z njim lahko popravimo položaj sprednjih zob, ni pa primeren za zdravljenje kompleksnih čeljustnih nepravilnosti in  nepravilnosti griza. Je pripomoček za estetski popravek vidnih zob v krajšem času.

Invisalign nevidni aparat omogoča hitra enostavna zdravljenja ter tudi kompleksno ortodontsko terapijo pri otrokih in odraslih.

Za večje nepravilnosti je potreben fiksni zobni aparat ali Invisalign nevidni aparat

V spodnji tabeli lahko preklapljate med drsniki in s klikom na sliko izveste več o vsakem aparatu.

neopazni zobni aparat z belimi prozornimi zvezdicami
ortodontski aparati, rezultati

Naročite se na pregled:

030 20 20 20

Cena prvega pregleda in osnovne RTG diagnostike: 30 €

Cena ortodontskega zdravljenja ene čeljusti:  1300 €. Plačilo je možno z mesečnimi obroki. Cena Invisalign zdravljenja je odvisna od števila potrebnih opornic in se giblje od 1300-2500 EUR po čeljusti.