NAROČITE SE NA TERMIN

Košarica

Jure Robič, dr. dent. med, MSc

Strokovni direktor

Jure Robič, dr. dent. med, MSc

Sem ustanovitelj in vodja našega centra. Po končanem študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani sem poleg enoletnega pripravništva delal še v zasebni ambulanti s koncesijo za otroško in mladinsko zobozdravstvo. Po končanem pripravništvu sem bil dve leti zaposlen v ZD Šentjur

Zato sem marca 2012 začel samostojno pot z otvoritvijo našega centra. Začetek je bil naporen, z delovnikom tudi do 14 ur dnevno, ampak s pomočjo žene Alje in sodelavcev smo postavili zavidanja vredno kliniko, ki je med najboljše opremljenimi ne samo v Sloveniji, ampak nam jo zavidajo tudi tujci.

Sem član nemškega združenja Dental Academy iz Radolfzell-a, avtorizirani predavatelj in vodja izobraževanj za zobozdravniške laserje z licenco Laser Safety Officer.

Na podiplomskem študiju na Univerzi Guglielmo Marconi v Rimu sem leta 2016 pod vodstvom prof. dr. U. Covanija pridobil akademski naziv Master of science (MSc) in Oral Implantology.

V letu 2017 pa sem bil izbran za opinion leaderja za implantološki sistem Neodent in digitalne protetične rešitve 3Shape. Predavam in sodelujem pri razvoju digitalnega poteka dela na zobnih vsadkih.

TU SMO ZA VAS

Bi želeli posvet z našim strokovnjakom?

Naročite se na termin!